Villa te koop

590000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 11044744
Immoweb code : 11044744

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
2250 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle villa in residentiële wijk

Deze karaktervilla biedt u onder meer 4 (slaap)kamers, 1 badkamer, 1 keuken, ruime living en een grote zolder. Dit op een west-georiënteerd villaperceel van 2250ca met een grote tuin voor- en achteraan. U bevindt zich in de residentiële villawijk van Lichtaart, op 2 autominuten van het centrum, scholen en centraal tussen de autosnelwegen E313 en E34.

Gelijkvloers: Ruime inkomhal met garderobe en gastentoilet met handenwasser. 3 deuren brengen u vervolgens naar een eerste (slaap)kamer/bureau, keuken en living. De living op parket (45m²) geniet langs drie zijden van natuurlijk daglicht en heeft een ingebouwde haard. De keuken (17,5m²) geeft toegang tot het terras en een zicht op de groene natuur. Hiernaast een praktische berging (14m²). Vanuit deze komen we in de ruime garage (30m²) met achterin nog een grote hobby/bergruimte (later bijgebouwd). Een luik in de garage biedt toegang tot de zolder. Deze loopt over de volledige garage.

Eerste verdieping: Een eiken trap brengt u naar de 1e verdieping. Daar bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers (23m², 11m² en 14m²), badkamer met ligbad/douche (, toilet en twee wastafels (10m²). Tevens een praktische berging (4m2).

Zolder / tweede verdieping: Een luik in de nachthal biedt toegang tot de ruime zolder.
Kelder: Deze bevindt zich onder de hal. Voor het overige kruipkelder.

Buitengebeuren: De tuin biedt volledige privacy. Achteraan eveneens een aansluitend stuk privatief bos waardoor u de groene oase nooit zal verliezen.

Neem contact op