Villa te koop

599000€

2 slaapkamers 275 vierkante meters

Immoweb code : 11305931
Immoweb code : 11305931

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
275 vierkante meters bewoonbare ruimte
1632 vierkante meters grond

Omschrijving

Stijlvolle woning met 2 (mogelijkheid tot 5) slaapkamers ...

Zeer rustig gelegen stijlvol landhuis met 2 (mogelijkheid tot 5) slaapkamers op een perceel van 1.632 m². Hoogwaardig afgewerkt in een mix van scandinavische en mediterraanse stijl.

De inkomhal met ingemaakte vestiairekast en apart gastentoilet geeft uit op de leefruimte bestaande uit een grote zithoek en eethoek met massieve parketvloer, een schouw in tadelakt met haardcasette en grote glaspartijen met zicht op het terras, zwembad en de tuin.

Het ganse gelijkvloers (165 m²) is voorzien van een massief houten parket.

In de leefruimte is er een open keuken met eiland, volledig uitgerust; gasvuur, afzuigkap, vaatwasser, oven en micro-golf oven.

De nachthal geeft uit op een prachtige badkamer met vrijstaand bad, toilet, grote inloopdouche in beton ciré, lavabomeubel en wastafel in terrazzo en zicht op de tuin.

Aanpalend aan de badkamer is er een master bedroom met ingemaakte kasten. Achteraan is er een zeer ruime slaapkamer met dressing, grotendeels afgewerkt in naadloze pleister, momenteel dienstdoende als praktijkruimte. Er is ook een aparte ingang mogelijk waardoor deze ruimte potentieel interessant is als bureau- of hobbyruimte zeker in combinatie met de bovenverdieping. In de kastenwand is aansluiting voor wasmachine en droogkast voorzien.

Vanuit de praktijkruimte is er een trap naar de deels afgewerkte bovenverdieping (140 m²) bestaande uit 4 compartimenten. Deze ruimte is goed geïsoleerd en kan de koper afwerken naar eigen noden en smaa...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op