Villa te koop

1295000€

5 slaapkamers 507 vierkante meters

Immoweb code : 11345231
Immoweb code : 11345231

Overzicht

5 slaapkamers
4 badkamers
507 vierkante meters bewoonbare ruimte
1560 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

OPEN HUIS Zat. 4/05 Energiezuinig landhuis op een unieke lig

OPEN HUIS. Dit energiezuinig en tijdloos landhuis is vrij te bezoeken op zaterdag 4/05 tussen 10 u en 12u30. U bent van harte welkom.
Wij hebben het genoegen dit perfect onderhouden en energiezuinig landhuis met unieke vergezichten te koop aan te bieden.
Deze exclusieve villa gesitueerd op een prachtig perceel van 1560 m² en met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 507 m² is zeer rustig en residentieel gelegen en op een swing van de Golf. Dit eigendom omvat op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, een keuken met cosy ontbijtgedeelte, een riante eetkamer, een majestueuze living met een gezellige TV-kamer. Verder is er nog een ontvangstruimte, een wasruimte en garage aanwezig. Een eiken trap leidt ons naar de eerste ver verdieping van 90 m² is er nog een prachtige slaapkamer met loftallures en eigen badkamer aanwezig.
De mooi aangelegde tuin met veel privacy beschikt over een prachtig overdekt terras en een magnifiek poolhouse.
Bovendien is er een aparte zij-ingang met een ingerichte flat van 60 m² die uitermate geschikt is voor vrij beroep, als gastenverblijf….
Kortom, een multifunctionele woonst en een absolute aanrader voor wie comfort en tot rustkomen hoog in het vaandel draagt, ideaal om letterlijk en figuurlijk elke dag te onthaasten, thuis, in een eigen oase van rust met alle comfort!
Voor een once in a life time opportunity om een woondroom waar te maken, neem gerust contact met ons op om deze woonbeleving ter plaatse te ervaren. Een

Neem contact op