Villa te koop

720000€

3 slaapkamers 281 vierkante meters

Immoweb code : 11360948
Immoweb code : 11360948

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
281 vierkante meters bewoonbare ruimte
25000 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke villa op een topligging

Deze unieke villa, grenzend aan de Kesselse Bergen is rustig doch zeer centraal gelegen, op wandelafstand van het Provinciaal domein, op fietsafstand van het station, op een zucht van het historisch centrum van Leuven en vlakbij alle belangrijke verbindingswegen en het openbaar vervoer. Deze architectenwoning met als bouwjaar 1959 werd in 2002 smaakvol gerenoveerd en heeft een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 281m² en is tevens gesitueerd op een riant perceel van 2500 m². Dit eigendom omvat op straatniveau een inkomhal, 2 functionele kelders en een inpandige garage. Op tuinniveau beschikt deze woning over een inkomhal met gastentoilet, een riante en cosy living met aansluitend een open ingerichte maatkeuken met eetgedeelte, een eefveranda en een praktische wasruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met ligbad en een inloopdoche.
Verder is er nog een grote en volledig geïsoleerde zolderkamer van 37 m² aanwezig.
Bovendien kunnen de toekomstige bewoners van dit eigendom genieten van een onderhoudsvriendelijke tuin met vooraan een prachtig uitzicht tot aan de Abdij van Vlierbeek en achteraan grenzend aan de Kesselse Bergen.
Kortom, deze architectenwoning op een prachtig perceel, in een groene omgeving , op een uiterst centrale doch rustige ligging, is zeker een bezoek waard.
Voor snelle beslissers.

Neem contact op