Villa te koop

3985000€

4 slaapkamers 420 vierkante meters

Immoweb code : 11211720
Immoweb code : 11211720

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
420 vierkante meters bewoonbare ruimte
438 vierkante meters grond

Omschrijving

VILLA MET PANORMAISCH UITZICHT OP HET MEER TE DUINENWATER

BEZOEKMOMENT 11/05 TUSSEN 14U EN 16U OP AFSPRAAK!

Geniet van luxe in deze exclusieve 4-laagse villa in het prestigieuze Duinenwater-district van Knokke. Met 411 m² leefruimte op een perceel van 438 m² is het een oase van elegantie. Opvallend kenmerk: de enige villa te koop met een adembenemend panoramisch uitzicht op het meer.

Betreed deze villa via een ruime entree die leidt naar een boeiende leefruimte met een open keuken. Geniet van culinaire ervaringen in de eetkamer met uitzicht op het terras met uitzicht op het meer. Op de 1e verdieping vind je een hoofdslaapkamer met een eigen badkamer en een logeerverblijf. De 2e verdieping herbergt twee slaapkamers met een gedeelde doucheruimte, allemaal met onberispelijke afwerking.Moderne technologie is naadloos geïntegreerd, met uitgebreide thuisautomatisering voor afstandsbediening. Het -1 niveau biedt een 'man cave' of bioscoopruimte en een ruime opslagruimte, toegankelijk vanuit de tuin.

Buiten completeren een royale tuinopslag en voldoende parkeergelegenheid met laadstations voor 4 auto's het plaatje. Deze unieke villa belichaamt luxe wonen met een panoramisch uitzicht. Bezit deze exclusieve residentie in het Duinenwater-district van Knokke - neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Neem contact op