Villa te koop

3795000€

6 slaapkamers 473 vierkante meters

Immoweb code : 11296023
Immoweb code : 11296023

Overzicht

6 slaapkamers
4 badkamers
473 vierkante meters bewoonbare ruimte
632 vierkante meters grond

Omschrijving

Topfavoriet - nieuwbouwvilla rustig gelegen nabij de Magere

Alleenstaande en zéér energiezuinige nieuwbouwvilla voorzien van een unieke en sfeervolle inrichting. Geïnspireerd door het thema "de zee" dat zorgt voor een rustgevend gevoel en een fantastische vibe doorheen de villa. Hoogwaardige afwerking met oog voor detail staan hier centraal.
Indeling: inkom met vestiaire en gastentoilet. Ruime & lichtrijke leefruimte met grote raampartijen voorzien van minimal windows, uitgevend op het zonnige terras en de tuin. De tuin beschikt over een prachtig verwarmd zwembad (11m50 op 2m80), genietend van alle privacy. Luxueuze open keuken met kookeiland en cosy bar gedeelte, voorzien van een marmeren werkblad en Miele toestellen. Praktische bijkeuken/wasplaats met toegang naar buiten.
1e verdieping: Ruime Masterbedroom met inloopdressing, multifunctionele mezzanine en prachtig verfijnd afgewerkte badkamer (mortex).
Slaapkamer 2 en 3 telkens met eigen dressing en volwaardige douchekamer.
Slaapkamer 4 of bureau.
2e verdieping: slaapkamer 5 met dressing, afzonderlijke douchekamer, slaapkamer 6 actueel ingedeeld als een groot bureel met prachtig groot raam met zicht op groen en veel ingemaakte kasten. Berging.
Ruime garage voor 2 wagens en verder nog 3 extra parkeerplaatsen op de oprit, technische berging.

Verkoop onder registratierechten !
Eenergiezuinige BEN villa.

Deze villa is een must-see/”sea” waarbij u ter plaatse op slag verliefd wordt. Bezoek warm aanbevolen en steeds mogelijk op afspraak.

Neem contact op