Villa te koop

2495000€

4 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 11374081
Immoweb code : 11374081

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
675 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusief gerenoveerde villa met aangelegd Zwembad op wande

Exclusief gerenoveerde villa met aangelegd Zwembad op wandelafstand van de Zeedijk en Duinenwater. Centraal gelegen tussen het Centrum van Knokke en Duinbergen.
Indeling: inkomhal, gastentoilet, vestiaire, lichtrijke living met grote vensterpartijen, aansluitend op een ruime tuin en terras, de salon is voorzien van een gashaard, open volledig geïnstalleerde open keuken met ruime achterliggende berging. De tuin is volledig aangelegd en voorzien van een zwembad, poolhouse, terrassen die u laten genieten van de zondsopgang tot zonsondergang.
Slaapkamer (of bureau) met douchekamer op het gelijkvloers. Inpandige garage met extra veel kasten -> extra carport met laadpaal voor een elektrische wagen, meerdere staanplaatsen op de inpandige oprit.
1ste verdieping: Masterbedroom met eigen badkamer en aparte dressing. 2 gelijkaardige slaapkamers met ingemaakte kasten en badkamer.

De woning is voorzien van een prachtige afwerking en een aantal extra's zoals een alarmsysteem.
Zonnepanelen op het dak achteraan uit het zicht, uiterst gunstig EPC! Via het paadje bent u met de fiets of te voet via Acacialaan op enkele minuten aan het strand!

Neem contact op