Villa te koop

925000€

3 slaapkamers 225 vierkante meters

Immoweb code : 11280288
Immoweb code : 11280288

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
225 vierkante meters bewoonbare ruimte
295 vierkante meters grond

Omschrijving

Art deco woning te koop te Koksijde

Charmante 1970's parel met moderne accenten in een gezellige buurt.

Genesteld in het hart van Koksijde, pronkt deze betoverende woning met een tijdloze uitstraling en een vleugje eigentijdse elegantie. Van de authentieke gevel tot het zorgvuldig gerenoveerde interieur straalt elke hoek warmte en verfijning uit. Het huis is gelegen in een rustige straat.

Stap binnen en ontdek drie ruime slaapkamers die volop ruimte bieden voor ontspanning en rust. De recente renovatie, inclusief een uitgestrekte veranda/bar, verweeft naadloos moderne voorzieningen met klassieke charme, en biedt de perfecte balans tussen comfort en stijl.

Met parkeergelegenheid voor één auto onder de carport, een handige garage en tal van opbergruimtes, staat alles op orde. De aanwezigheid van drie toiletten en twee aparte badkamers zorgt voor privacy voor bewoners en gasten, en verbetert de praktische bruikbaarheid van deze prachtige woning.

Versierd met het meest moderne meubilair, vertelt elke kamer een verhaal van verfijnde smaak en onberispelijk design, het klopt. De grote multifunctionele keuken biedt ruimte voor culinaire creativiteit, terwijl het grote terras op de eerste verdieping uitnodigt tot ontspanning en genieten van de buitenlucht. 's Avonds kunt u zich terugtrekken in de gezellige tv-ruimte met haard, waar knusse avonden worden gedeeld met dierbaren, of u bereid een goed gerecht op de Tiger Fire in de tuin palend aan de bar.

Deze woning overtuigt niet alleen met zijn esthetiek, maar hee…

Neem contact op