Villa te koop

675000€

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 11355661
Immoweb code : 11355661

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
437 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde Kustvilla

Prachtige gerenoveerde Kustvilla gelegen te Koksijde.

Het pand dateert van de jaren 60', maar heeft een mooie evolutie meegemaakt naar de hedendaagse normen. Gerenoveerd in 2023 met alle moderne technieken. Vloerisolatie, met vloerverwarming, afgewerkt met een prachtige parkettegel die de authentieke look geeft. Voorzien van een zwevend keukeneiland, met bijhorende eettafel van 12m!!! Het geeft een uniek loftgevoel aan de kust.

Op de eerste verdieping bedinden zich 2 Masterbedrooms met ingebouwde kasten, die uitzicht geven op de prachtige omgeving van Koksijde. 1 kleinere slaapkamer met ingebouwde kast, die mogelijkheid geeft voor gastenkamer, of eigen atelier.

Ruime Badkamer voorzien van ligbad, eigen toilet en ingebouwde kasten, en afzuigingsysteem.

Op het gelijkvloers heeft u nog een ruime berging, met alle technieken, en digitale tellers. Ook een prachtige ruimte die nu fungeert als wasruimte, en inloopdouche voor na de lange strandwandelingen.

De kelder geeft een geborgen gevoel, waar zelf de grootste onder ons, kunnen wandelen en genieten van een glas wijn, na een lange dag.

Buiten kan je genieten op het zonneterras van het heerlijke weer, en de privacy. De tuin is zuid-west gericht, met GEEN INKIJK. Dit geeft een heerlijk gevoel op een warme dag.

Zoekt u plaats voor uw wagen te parkeren, geen probleem. Hier kan u genieten van 2 parkeerplaatsen.

Het pand heeft een energielabel en bezit 16 zonnepanelen.

Aarzel niet en vraag een bezoek aan.

Neem contact op