Villa te koop

649000€

3 slaapkamers 189 vierkante meters

Immoweb code : 11337094
Immoweb code : 11337094

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
189 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Prachtige villa (189m²) op een perceel van 1.740m²!

Prachtige villa (189m²) voorzien van 3 slaapkamers op een perceel van 1.740m² met prachtig aangelegde tuin met terras en overdekte patio op centrale ligging te Kontich!

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, nachthal, masterbedroom, twee gastenkamers, badkamer, zolder en aangelegde tuin.

Omschrijving: U betreedt de woning via de prachtige inkomhal met gastentoilet die toegang biedt tot een ruime en lichtrijke leefruimte voorzien van gashaard. Aansluitend treffen we de volledig geïnstalleerde keuken met kwalitatieve toestellen en hoogwaardige afwerking. Via de traphal bereiken we het slaapgedeelte met een riante masterbedroom en twee ruime gastenkamers en een zolder. De badkamer is voorzien van alle comfort metbad, douche en dubbele wastafel. De woning is ook voorzien van een prachtig aangelegde tuin met riant terras, prachtige overdekte patio, een oprit met automatische poort die plaats voorziet voor meerdere wagens.

Kortom: Prachtige villa met authentieke elementen voorzien van alle comfort biedt tal van mogelijkheden op een perceel van 1.503m² op toplocatie te Kontich.

Bijzonderheden:
- prachtige villa
- riant perceel (1.740m²)
- authentieke elementen
- vernieuwd en geïsoleerd dak
- parket
- dubbele beglazing Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op