Villa te koop

415000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11275883
Immoweb code : 11275883

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
690 vierkante meters grond

Omschrijving

Topper! Alleenstaande villa op 690m²+landelijk verzicht

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een topligging te Kortemark, op een boogscheut van het centrum én diverse invalswegen, resideert deze alleenstaande gezinswoning. Deze eigendom werd opgericht in 2004 + uitbouw 2013 én werd ingeplant op een mooi, zongericht perceel van ca. 690 m² mét prachtige landelijke verzichten.

Via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire, bereiken we de ruime, lichtrijke woonkamer. Deze laatste bestaat uit een zithoek met houtkachel en eethoek. Via een schuifraam in de leefruimte, bereiken we vervolgens de lichtrijke en ruime veranda.

Aan de andere zijde van de woonkamer, bevindt zich de volledig ingerichte keuken (vaatwas, frigo, combi-oven, kookplaat, dampkap, gootsteen + ingemaakte kasten). Nabij de keuken bevindt zich tevens een praktische kelderruimte + wasplaats/berging.

Verder beschikt het gelijkvloers over een bureau/slaapkamer/polyvalente ruimte, een ruime garage alsook een carport mét afgesloten toegangspoort.

Via een vaste trap in de inkomhal, bereiken we het eerste verdiep. De eerste verdieping bestaat uit 3 volwaardige slaapkamers (waarvan één met dressingruimte), een apart toilet alsook een badkamer. Deze badkamer werd voorzien van een douche en een lavabomeubel. Via een valtrap in één van de kamers, bereiken we de praktische zolderruimte.

Een unieke troef van deze eigendom betreft de zonnige tuin met terras é...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op