Villa te koop

Richtprijs 260000€

3 slaapkamers 229 vierkante meters

Immoweb code : 11327292
Immoweb code : 11327292

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
229 vierkante meters bewoonbare ruimte
1268 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige OB woning op een perceel van 12a 68 met 3 Slks.

De vraagprijs is een vanafprijs. U kan bieden vanaf dit bedrag. Elk bod wordt onmiddellijk overgemaakt aan de eigenaars.

In de Diestsestraat, gelegen in het charmante Kortenaken, prijkt deze ruime open bebouwing die dateert uit het jaar 1966. Met zijn karakteristieke uitstraling en een perceel van maar liefst 12 are 68 ca, biedt deze woning een unieke kans om te renoveren en om te vormen tot een echt thuis.

Bij het betreden van de woning verwelkomt een ruime inkomhal u, die leidt naar de gezellige leefruimte, compleet met een knusse houtkachel die warmte en sfeer toevoegt aan de ruimte. De aangrenzende keuken is voorzien van een dampkap, gasfornuis met oven en een enkele spoelbak.Aan de linkerzijde van de woning bevinden zich drie comfortabele slaapkamers. De badkamer, uitgerust met een enkele wastafel in een meubel en een ligbad. 

Verder beschikt de woning over een praktische inpandige garage en is ze volledig onderkelderd. 

Een zolderverdieping, bereikbaar via een valluik, biedt extra ruimte die naar wens kan worden benut. Met een geïsoleerde zoldervloer van 12 cm. 

Centrale verwarming op stookolie (niet-condenserend), buitenschrijnwerk enkel en dubbele beglazing in hout. Renovatieverplichting! Geniet van premies, een interessante renovatieleningen en tal van andere subsidies

Neem contact op