Villa te koop

649000€

3 slaapkamers 163 vierkante meters

Immoweb code : 11379951
Immoweb code : 11379951

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
163 vierkante meters bewoonbare ruimte
983 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Deze gunstig gelegen woning, volledig gerenoveerd tot in de puntjes, biedt een oase van comfort en moderniteit. Bij het betreden van de woning via de hal, voorzien van een handig toilet en vestiaire, wordt u verwelkomd in een uitnodigende leefruimte. Hier pronkt een open haard met aansluitend een ruime eetplaats die naadloos overgaat in een groot terras, bereikbaar via grote schuiframen.
De keuken, een ware droom voor culinaire liefhebbers, is royaal bemeten en uitgerust met alle benodigdheden. Een ontbijttafel nodigt uit tot gezellig tafelen, terwijl de aanwezigheid van een oven, microgolfoven, vaatwasser, vijfpits gasfornuis, koelkast en dubbele spoelbak zorgen voor een naadloze kookervaring.
Op de bovenverdieping bevindt zich een handige berging, een tweede toilet en een luxueuze badkamer compleet met een comfortabel ligbad en dubbele wastafel. Bovendien beschikt de woning over 3 slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer een eigen badkamer heeft met een douche en wastafel.
De woning omvat ook een tuinhuis, ruime kelder met wasplaats en waterverzachter, plus een handige garage voor voertuigen en opslag.

Mis deze opportuniteit niet!!

Boek nu uw bezoek via 078/ 48 47 00 of via [email protected]

Neem contact op