Villa te koop

849000€

4 slaapkamers 256 vierkante meters

Immoweb code : 11282640
Immoweb code : 11282640

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
256 vierkante meters bewoonbare ruimte
1054 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Villa met zwembad

Deze royale woning, gelegen in Erps-Kwerps, wordt omringd door een prachtige tuin. Bij binnenkomst via de hal met toilet, betreed je de zeer ruime woonkamer met een gezellig hoekje voor een bureau. De volledig uitgeruste keuken sluit naadloos aan op de leefruimte, waar veel natuurlijk licht binnenvalt. Naast de keuken bevindt zich een functionele berging met aansluiting voor een wasmachine en droogkast, gevolgd door een handige garage.
Op de bovenverdieping vind je een slaapkamer van 16m² met een ruime dressing, een tweede slaapkamer van 11m², een derde slaapkamer van 13.5m², een logeerkamer van 7m², en twee badkamers. Eén badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche, bad en toilet, terwijl de andere badkamer beschikt over een wastafel, douche en toilet. Een vaste trap leidt naar de ruime zolder.
Zowel vanuit de leefruimte als de berging heb je toegang tot het zeer aangename terras, dat grenst aan de rustgevend aangelegde tuin met zwembad, waardoor je hier constant een vakantiegevoel ervaart. De tuin is werkelijk een pareltje en biedt de perfecte setting voor gezellige momenten met vrienden en familie. De woning is volledig omheind en biedt vooraan ruimte voor meerdere wagens. Voorzien van zonnepanelen en een EPC-label B.Verwarming op gas.

Mis deze kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!
Boek nu je bezoek op [email protected] of bel 078 48 47 00.

Neem contact op