Villa te koop

975000€

5 slaapkamers 1875 vierkante meters

Immoweb code : 11374018
Immoweb code : 11374018

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
1875 vierkante meters bewoonbare ruimte
1875 vierkante meters grond

Omschrijving

Gelijkvloerse ruime villa op TOPLIGGING. Nabij Wolvendreef.

LENTEDREEF 16 8500 KORTRIJK

GELIJKVLOERSE RUIME VILLA TE KOOP

Deze prachtige villa, perfect gelegen nabij het centrum, biedt het beste van beide werelden - een rustige residentiële omgeving badend in het groen, en toch dichtbij alle voorzieningen die de stad te bieden heeft.
Gelegen in de directe omgeving van de Wolvendreef, bevindt deze woning zich op een steenworp afstand van belangrijke bestemmingen zoals het AZ Groeninge ziekenhuis, Kennedypark, de afrit naar de E17 snelweg, Lyceum Vlaanderen en het treinstation.
Wat deze villa echt uniek maakt, is de ruimtelijkheid die het biedt, allemaal op één niveau, het gelijkvloers. Met 5 royale slaapkamers, 2 grote badkamers, 3 uitnodigende leefruimtes en een goed uitgeruste leefkeuken, biedt deze woning een comfortabele leefomgeving voor het hele gezin, maar evengoed voor de senior die zich nog niet klaarvoelt voor een appartement.
Voeg daarbij de luxe van een ruime dubbele garage voor uw voertuigen.
Maar dat is nog niet alles! Deze villa beschikt ook over een ruime kelder, ideaal voor opslag of als hobbyruimte, en een deels ingerichte zolder die volop mogelijkheden biedt voor toekomstige uitbreiding of creatieve inrichting.
Tot slot is de oriëntatie van deze villa eveneens perfect Zuid-West, waardoor men heel de namiddag als ook de avond kan genieten

Neem contact op