Villa te koop

495000€

4 slaapkamers 166 vierkante meters

Immoweb code : 11195527
Immoweb code : 11195527

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
166 vierkante meters bewoonbare ruimte
669 vierkante meters grond

Omschrijving

Alleenstaande Woning te Koop te Marke in nabijheid van Pres…

Welkom in deze alleenstaande woning gelegen in het hart van Marke, omgeven door een weelderige tuin van 669 m². Deze oase van rust bevindt zich op een ideale locatie, vlakbij het schilderachtige Preshoekbos.

Deze woning onderging een volledige renovatie in 2022 en straalt nu als nooit tevoren. Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een aangename zitruimte, doordrenkt met natuurlijk licht dat door de grote ramen stroomt. De open keuken biedt een prachtig uitzicht op de tuin, waardoor koken een waar genot wordt. Een volledig ingerichte wasruimte bevindt zich handig op het gelijkvloers, samen met twee aparte bureaus die perfect zijn voor thuiswerken of studeren.

Op de bovenverdieping wachten vier ruime slaapkamers en een volledig vernieuwde badkamer met extra toilet, allemaal ontworpen om comfort en sereniteit te bieden aan de bewoners. Bovendien is de woning uitgerust met zonnepanelen en airconditioning, waardoor het energieverbruik efficiënt en comfortabel wordt.

Deze woning is ook milieubewust met twee regenwaterputten aanwezig, wat niet alleen goed is voor de planeet, maar ook voor uw portemonnee.

Mis de kans niet om deze droomwoning te bezichtigen tijdens onze bezoekdag op zaterdag 23 maart. De richtprijs voor deze unieke woning bedraagt €495.000,00. Maak snel een afspraak om deze prachtige woning te ontdekken en maak uw dromen waar van een leven in harmonie met de natuur, comfort en stijl.

Troeven
* Alleenstaand
* Gerenoveerd anno 2022
* Opp. van 669 …

Neem contact op