Villa te koop

8500000€

6 slaapkamers 826 vierkante meters

Immoweb code : 11151852
Immoweb code : 11151852

Overzicht

6 slaapkamers
4 badkamers
826 vierkante meters bewoonbare ruimte
61801 vierkante meters grond

Omschrijving

Uniek landhuis met hippische faciliteiten

In de landelijke Oost-Vlaamse gemeente Kruisem (Kruishoutem) vinden we dit landhuis met hippische faciliteiten gelegen op een riant perceel van ca 6,2 hectare.
Dit domein zorgt voor de perfecte harmonie tussen luxueus wonen en paardenliefhebberij. Deze woning biedt niet alleen een oase van comfort en elegantie, maar ook een uitgebreid paardencomplex dat zelfs de meest veeleisende ruiter zal bekoren.
Met een bewoonbare oppervlakte van ca 826 m² biedt deze prachtige woning een ruimte die is doordrenkt met elegantie en comfort, waar elk detail met zorg is uitgekozen en met vakmanschap is uitgevoerd.

Het domein heeft 2 oprijlanen, één naar de woning en één naar de paardencomplex, dit samen zorgt samen met de natuurlijke omheining, voor voldoende privacy.
De naastliggende bouwgrond maakt ook deel uit van dit domein, deze kan apart aangekocht worden.
Het huis is ontworpen door de gekende architecten François-Xavier Van Damme, dit zal u snel merken aan de luxueuze afwerking en de keuze van hoogwaardige materialen.

De inkomhal is niet alleen een functionele ruimte, maar u wordt ondergedompeld in een sfeer van pracht en praal. Deze zet onmiddellijk de toon voor wat er volgt.
Vanuit de hall kan u doorlopen naar het salon of naar de eetkamer, dat beiden genieten van een prachtig uitzicht op tuin en buitenpistes.
De salon en eetkamer zijn afgewerkt met een gezellige open haard, ze staan in verbinding met elkaar door de bar.
De bar en salon nodigen uit voor de nodige ontspanning…

Neem contact op