Villa te koop

540000€

4 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 11134437
Immoweb code : 11134437

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
789 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooi gerenoveerde woning met 4 (5) slaapkamers en ruimte voo

Vlakbij het centrum van Klein-Vorst Laakdal, maar toch rustig gelegen vinden we deze ruime gezinswoning terug in de Meidoornstraat. Het centrum van Klein-Vorst met horeca, school, apotheker, bakker en Carrefour bevindt zich op wandelafstand.
De woning is erg rustig gelegen met weinig voorbijgaand verkeer. De centrale ligging tussen Tessenderlo, Diest, Westerlo, Geel en Mol zorgt voor een goede verbinding. De op- en afrit van de E313 bevindt zich op slechts enkele minuutjes rijden.
Via de inkomhal arriveren we in de ruime woonkamer (58 m²) met open haard en Airco. De grote ramen zorgen voor heel wat natuurlijke lichtinval. Aansluitend betreden we de volledig geïnstalleerde keuken (18,8 m²). De polyvalente ruimte van 20,5 m² (met aparte ingang) biedt heel wat mogelijkheden voor mensen met een vrij beroep (vb. kapper, schoonheidsspecialiste, diëtiste, ...). Er is een wasplaats (10 m²) met toegang naar de tuin. Via de inkomhal, met gastentoilet, is er ook directe toegang naar de bureauruimte (9 m²) die ook dienst kan doen als 5e slaapkamer.
Op de verdieping treffen we 4 ruime slaapkamers (25, 22,2 , 17,5 en 14,8 m²). Hier is centrale verwarming aanwezig, maar eveneens airco units (warm/koud). Er is een mooie badkamer (8,5 m²) met inloopdouche en toilet.
Er is bovendien nog een bergzolder.
Deze gezellige gezinswoning werd volledig gerenoveerd. Er wordt verwarmd op aardgas, de ramen zijn allemaal voorzien van dubbel glas en de elektriciteit is volledig conf

Neem contact op