Villa te koop

4 slaapkamers 260 vierkante meters

Immoweb code : 10676941
Immoweb code : 10676941

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
260 vierkante meters bewoonbare ruimte
1890 vierkante meters grond

Omschrijving

Overdracht van bedrijfsaandelen

Vlakbij het Messager de Bruxelles en al zijn faciliteiten, biedt Barnes je deze prachtige villa op een perfect georiënteerd terrein van 18,90 are.

Gebouwd in 2006, biedt het royale volumes en momenteel 260m2 woonruimte voor een totale oppervlakte van 310m2, als volgt ingedeeld:
De begane grond bestaat uit een hal met garderobe en gastentoilet, een lichte woonkamer met open haard, een eetkamer, een open ingerichte keuken met eethoek en een dubbele garage.
Op de eerste verdieping leidt de nachthal naar de hoofdslaapkamer met zijn complete badkamer, kleedkamer en grote slaapkamer, evenals drie andere slaapkamers en een badkamer met bad en toilet.
Er is ook een zolder die de hele oppervlakte van het huis bes laat, een kelder met de stookruimte, een gloednieuw verwarmd buitenzwembad, een houten dek en een jacuzzi.
Diversen : dubbele beglazing in het hele huis, houtskeletbouw, eiken parketvloer in het hele huis, centrale verwarming op olie, 5000L tank, alarmsysteem, buitencamera's, regenwatertank aangesloten op het toilet en de wasruimte, meerdere buitenparkeerplaatsen, het huis is aangesloten op de riolering.


Je zult zeker verliefd worden, neem contact met ons op voor een bezichtiging op 02/880.15.17 - [email protected]

Neem contact op