Villa te koop

1100000€

4 slaapkamers 329 vierkante meters

Immoweb code : 11160673
Immoweb code : 11160673

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
329 vierkante meters bewoonbare ruimte
7300 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante villa op 73 hectare grond

Prachtige, zorgvuldig gerenoveerde villa uit 2004 met een oppervlakte van 329m2 (volgens het PEB), gelegen op een groot terrein van meer dan 20 are, aangevuld met een prachtig bebost terrein van 53 are. Dit uitzonderlijke object is ideaal gelegen in een weelderige groene omgeving en toch dicht bij de voorzieningen van het stadje Lasne (tussen Ransbèche en Ohain).

De villa is toegankelijk via een kathedrale hal die toegang geeft tot de ruime leefruimtes. De keuken is volledig uitgerust en een bijkeuken herbergt de grote koelkast, de berging en de wasruimte. Dit wordt aangevuld met een gastentoilet en een garderobe. Boven zijn er vier lichte slaapkamers, waaronder een master suite met een eigen badkamer met douche, inbouwkasten en een groot terras. Dan is er nog een badkamer, een doucheruimte en 3 toiletten, die optimaal comfort bieden voor alle leden van het huishouden. Tot slot is er onder het dak een mezzanine en twee zolders, waarvan er een gemakkelijk kan worden verbouwd.

De unieke indeling bevat ook een tweede ingang waarmee een deel van de woning kan worden geïsoleerd. Dit is perfect voor een onafhankelijk bedrijf.

Dit uitzonderlijke pand is een zeldzame kans op de vastgoedmarkt van Lasne. Contacteer ons nu op 02/887.21.18 of via e-mail om een afspraak te maken voor een bezichtiging en laat je verleiden door de charme van deze unieke woning. IPI 511964

Neem contact op