Villa te koop

1925000€

5 slaapkamers 350 vierkante meters

Immoweb code : 11380954
Immoweb code : 11380954

Overzicht

5 slaapkamers
4 badkamers
350 vierkante meters bewoonbare ruimte
2380 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa die het hart verovert in een gewilde straat in Lasne.

Aan de grens tussen Lasne en La Hulpe, te midden van groen maar toch dicht bij alle voorzieningen, staat deze prachtige cottage villa van 350m² woonoppervlak, gebouwd in 1925 en volledig gerenoveerd in 2008 op een mooi perceel van 23 are, op het zuiden gericht en zonder enig inkijk.

Deze lichte villa, gericht naar de prachtig aangelegde tuin en voorzien van een mooie bijlage (garages + ruime kamer om te worden omgebouwd tot conciërgewoning of kantoor aan huis), biedt prachtige volumes en een gemakkelijke circulatie.

De begane grond bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een gezellige eerste salon met open haard, een tweede salon met uitzicht op het grote terras, een eetkamer, een volledig uitge ruste keuken met ontbijthoek, een kantoor/eetkamer en een berging, evenals een wasruimte/technische ruimte.

De eerste verdieping beschikt over een nachthal, een master suite (slaapkamer, complete badkamer, kleedkamer), een tweede suite (slaapkamer, doucheruimte, kleedkamer), een doucheruimte, een derde slaapkamer en een kantoor/kleedkamer.

De tweede verdieping heeft een hal, een kleine salon en een slaapkamer met aangrenzende badkamer.

De kelder heeft meerdere wijnkelders.

Het pand is bereikbaar via een mooie privé-oprit met automatische poort, en is voorzien van een alarmsysteem, buitenverlichting, diverse bijgebouwen, een waterontharder, een condenserende gasketel, enz. Energiep

Neem contact op