Villa te koop

3 slaapkamers 254 vierkante meters

Immoweb code : 9210190
Immoweb code : 9210190

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
254 vierkante meters bewoonbare ruimte
1846 vierkante meters grond

Omschrijving

ONDER BOD - Villa te koop in Plancenoit met zwembad op een p

ONDER BOD - In het charmante dorpje van Plancenoit, dichtbij alle faciliteiten, biedt Barnes Brabant u deze prachtige villa met mooie volumes, in een groene omgeving. De eigentijdse villa is gelegen op een perfect georiënteerd en vlak perceel van bijna 19 are en biedt een uitzicht op de omringende natuur.
Gebouwd in 1988, biedt het momenteel een bebouwde oppervlakte van ongeveer 312m² op 3 niveaus, inclusief +/- 254m² woonoppervlakte, als volgt ingedeeld:
Het tuinniveau bestaat uit een inkomhal met vestiaire en wc, een woonkamer van 55m² met toegang tot het terras en de tuin, een hyper uitgeruste open keuken met eetkamer, een wasruimte en een bureau.
De eerste verdieping bestaat uit een nachthal met aparte toiletten, 3grote slaapkamers (28, 20 en 16m²), waarvan één duplex met douchekamer, en een aparte badkamer.
Een grote garage voor 2 wagens, een technische ruimte, een berging en een opslagkelder maken het geheel compleet.
Bovendien vindt u op de verdieping van het bijgebouw een studio met een volledig aparte toegang bestaande uit een inkomhal met toilet, een badkamer en een mooie woonkamer met kitchenette.
De woning heeft een parkeerplaats buiten, een mooi beboste tuin en een verwarmd zwembad. PEB: B (118 kWh). Warmtepomp, fotovoltaïsche panelen, automatische poort, conforme elektriciteit. Een perfecte locatie en hoogwaardige constructie geven deze woning een zekere charme. Wacht niet langer om deze unieke plek te ontdekken, en nee

Neem contact op