Villa te koop

4 slaapkamers 390 vierkante meters

Immoweb code : 8270246
Immoweb code : 8270246

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
390 vierkante meters bewoonbare ruimte
1844 vierkante meters grond

Omschrijving

Hedendaagse villa met praktijkruimte

Deze tijdloze villa kent een residentiële ligging aan de rand van Lede in de directe omgeving van het treinstation van Lede (700m). De aansluiting met de E40 (afrit Erpe/Mere of Aalst) is minder dan 8 km verwijderd.
Deze ruime woning werd centraal ingeplant op een terrein van ca 18 are, en heeft een ruime voortuin met parking en een gezellige achtertuin met volgroeide hagen en bomen.
Deze hedendaagse woning is opgedeeld in een privéwoning en een kantoorgedeelte met aparte ingang.
De woning wordt gekenmerkt door haar grote open ruimtes en omvat een ruime inkomhal met bezoekerstoilet en vestiaire, lichtrijke living met centraal haardvuur, eetkamer, keuken, bergingen en 4 ruime slaapkamers op de verdieping. Vanuit alle leefruimtes heeft men een prachtig zicht over de omliggende tuin met aangelegde terrassen zodat men een prettig gevoel van natuurbeleving ervaart.
Tevens is er een kantoorruimte van ruim 100m² met aparte toegang. Dit kantorencomplex met vier aparte bureaus, praktijk-consultatieruimtes en wachtzaal, in combinatie met een ruime parking vooraan, maken dit de ideale woning voor het uitoefenen van een vrij of zelfstandig beroep. Deze kantoorruimtes zijn uitgerust met inbouwkasten en kantoormeubilair. De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt zo’n 390m². Tevens is er een carport voor 2 wagens en zo’n 8 buitenparkeerplaatsen meteen voor het kantoorgebouw.
De tuin met aangelegde terrassen met enkele gezellige zithoeken nodigt uit tot ont

Neem contact op