Villa te koop

759000€

4 slaapkamers 196 vierkante meters

Immoweb code : 11323568
Immoweb code : 11323568

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
196 vierkante meters bewoonbare ruimte
1131 vierkante meters grond

Omschrijving

Up-to-date villa met 4 slks, dubbele garage en gelijkvloers

Up-to-date villa met 4 slks, dubbele garage en gelijkvloers bureau op 1131m².

Deze woning is gebouw door de huidige eigenaar die steeds met voldoende trotsheid de woning heeft onderhouden.

Een statige inkom verwelkomt ons alvast aan de woning. Een mooi design lamp aan het plafond, een vestiaire, een toilet en gelijkvloers bureau zijn in deze centrale inkom voorzien. Verder is de leefruimte met gashaard voorzien van ingebouwde muziekinstallatie, grote raampartijen, hoog plafond en toegang naar terras aan de voorzijde van de woning als toegang naar de aansluitende keuken. De keuken is op zijn beurt volledig geïnstalleerd en bevat maar liefst 2 praktische bergingen. Een van deze bergingen is de toegang tussen garage en keuken en bevat een douche.

Het verdiep heeft op zijn beurt 4 slaapkamers. Centraal op de gang is er een badkamer met ligbad en wastafel. Leuk aan dit vol waardig verdiep is dat alle kamers een landelijk verzicht hebben. Zo heeft ook de masterbedroom een eigen, aparte lavaboruimte. Verder is er nog een gerieflijke zolder.

De tuin bevat een groot terras, ruim tuinhuis, volgroeide hagen met veel privacy, landelijk verzicht (met lavendel op de achtergrond) en doorrit van 1 van de dubbele garages. Ook heeft 1 van de twee inpandige garages een smeerput + zolder.

PLUSPUNTEN:
+ gelijkvloers bureau
+ landelijke verzichten
+ 4 slaapkamers
+ uiterst verzorgde eigendom

Neem contact op