Villa te koop

699000€

4 slaapkamers 302 vierkante meters

Immoweb code : 11337000
Immoweb code : 11337000

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
302 vierkante meters bewoonbare ruimte
2916 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve villa, op een unieke locatie in Lichtaart.

Gelijkvloers: inkom, gastentoilet, woonkamer, bureau/speelkamer, eetkamer, keuken, wasplaats, extra bergruimte, douchekamer en garage
Eerste verdieping: 4 slaapkamers en een badkamer
U betreedt deze prachtige villa via de inkomhal, uitgerust met een gastentoilet en voldoende ingemaakte kasten. Via de inkomhal krijg je toegang tot de leefruimte op steentapijt, deze is opgedeeld in een gezellige woonkamer met een open haard, een aparte zitkamer dat dient als bureau of eventuele speelkamer en een eetkamer met naastliggend de keuken met eiland en ontbijthoek. De keuken is geïnstalleerd met een afwasmachine, oven, koelkast, inductievuur met dampkap en voldoende kastruimte.
Vanuit de keuken krijgt u tevens toegang tot de wasplaats. Verder bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping nog een extra bergplaats, douchekamer en een inpandige garage waar men twee auto's kan parkeren.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers. De eerste slaapkamer met ingemaakte kasten geeft toegang tot het terras dat op het zuiden ligt. De drie overige slaapkamers, elk verbonden door de nachthal, zijn elk variërend in oppervlakte en beschikken over elektrische rolluiken. De badkamer is uitgerust met een ligbad, dubbele wastafel, toilet, wastafel en ook via de badkamer heb je toegang tot het terras.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op