Villa te koop

677000€

4 slaapkamers 306 vierkante meters

Immoweb code : 11333854
Immoweb code : 11333854

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
306 vierkante meters bewoonbare ruimte
1403 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige Villa te Koop in Zomergem: Ruimte,Comfort en Stijl

In het hart van het mooie Zomergem staat deze schitterende villa te koop
die de perfecte combinatie biedt van klassieke elegantie en tijdloze indeling.
Deze prachtige residentie, gebouwd in 1998, biedt een scala aan voorzieningen voor het ultieme comfortabel wonen.
Een ruime hal leidt u naar de verschillende kamers van het huis. De woonkamer, doordrenkt met natuurlijk licht dankzij de grote ramen, straalt warmte en gezelligheid uit, ideaal voor ontspannen avonden met familie en vrienden.
De villa beschikt over een goed uitgeruste keuken met moderne apparatuur waardoor koken en eten met zicht op de tuin een waar genot wordt. Naast de keuken bevindt zich een koele berging en wasplaats, waar U huishoudelijke taken moeiteloos kunt afhandelen.
De vier ruime slaapkamers met het oog op comfort en privacy, waardoor ze de perfecte toevluchtsoorden zijn na een lange dag. De master suite beschikt over een eigen badkamer met ligbad. Voor degenen die van thuis werken , biedt de villa een stijlvolle en inspirerende thuiskantoorruimte, ideaal voor het uitvoeren van zakelijke taken of creatieve projecten.
Buiten nodigt de prachtige tuin uit tot ontspanning en vermaak, met een zonovergoten terras en een sfeervol tuinhuisje, perfect voor uw winterbbq of zomerse feestjes.
De dubbele inpandige garage met geautomatiseerde poorten biedt voldoende ruimte voor de voertuigen en extra opslag. De geïsoleerde zolder ca 40m² kan tot hobbyruimte omgevormd worden. Mis deze unieke kans niet en bel ons.

Neem contact op