Villa te koop

479000€ Oude prijs € 499.000

3 slaapkamers

Immoweb code : 11406232
Immoweb code : 11406232

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
580 vierkante meters grond

Omschrijving

OPENWONINGENDAG OP ZATERDAG 22/06 VAN 14U00 TOT 16U00

Welkom bij deze prachtige, luxe-afgewerkte woning gelegen in het idyllische Zomergem, aan Hogenbrand 24. Deze woning biedt u een perfecte combinatie van comfort, stijl en praktische indeling, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en moderne leefruimte.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime en elegante inkomhal die toegang biedt tot de leefruimte van de woning. De open leefruimte is het hart van de woning. Hier geniet u van een zee aan ruimte en licht, perfect voor gezellige familiemomenten en stijlvolle ontvangsten. De moderne keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige toestellen en biedt alles wat een kookliefhebber zich kan wensen.

Op het gelijkvloers bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk met voldoende lichtinval en opbergruimte. De luxueuze badkamer is voorzien van een toilet, een inloopdouche en een stijlvol lavabomeubel, ontworpen met oog voor detail en comfort. De veranda biedt een extra leefruimte waar u het hele jaar door kunt genieten van het buitengevoel. Daarnaast is er een praktische wasplaats en een ruime berging die extra opbergruimte en gemak bieden.

De eerste verdieping beschikt over een grote zolderruimte die de mogelijkheid biedt om twee extra slaapkamers te creëren. Dit is ideaal voor een groeiend gezin of voor het inrichten van een hobbyruimte of thuiskantoor.

De woning beschikt over een ruime tuin en een gezellig terras waar u kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht. Daarnaast is er een inpandige garage van ongev

Neem contact op