Villa te koop

585000€

3 slaapkamers 172 vierkante meters

Immoweb code : 11284180
Immoweb code : 11284180

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
172 vierkante meters bewoonbare ruimte
1214 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige villa op groot bebost terrein in Lillois

Agences s'abstenir / Faire offre àpd:
Gelegen in de buurt van het treinstation van Lillois, scholen en winkels, zal deze prachtige villa u verleiden met haar rustige omgeving en beboste grond.

Op de begane grond vindt u een ruime hal die leidt naar een kantoor en een WC. U zult aangenaam verrast zijn door de grote L-vormige woonkamer die een gezellige en lichte leefruimte biedt. U kunt er een grote eetkamer en een salon inrichten, alles verwarmd door een pelletkachel. De aangrenzende veranda biedt het hele jaar door uitzicht op de tuin. De super uitgeruste keuken geeft ook toegang tot de garage en de wasruimte.

Op de bovenverdieping is er een tweede werkruimte op de overloop en zijn er 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De hoofdslaapkamer heeft een kleedkamer voor maximaal comfort. De badkamer is uitgerust met een groot ligbad voor ontspannen momenten.

De pelletkachel zorgt voor het grootste deel van de verwarming van de woning met elektrische radiatoren als aanvulling. Warm water wordt geproduceerd door een thermodynamische ketel voor een optimale energiebesparing. Een regenwaterreservoir is geïnstalleerd in de tuin om waterverbruik te verminderen.

Tot slot biedt de grote beboste tuin zonder inkijk een rustige omgeving om te ontspannen of te barbecueën met vrienden. Een tuinhuisje biedt opslagruimte voor onderhoudsapparatuur voor uw maximale comfort.

Neem contact op