Villa te koop

525000€

3 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 11340008
Immoweb code : 11340008

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
572 vierkante meters grond

Omschrijving

Alleenstaande woning met 3 slaapkamers en goed georiënteerde

Ben je op zoek naar een recente alleenstaande woning met 3 slaapkamers en goed georiënteerde tuin op een fantastische locatie in Lokeren? Zoek dan niet verder!

Naast de charmante uitstraling is ook de aangelegde voor-en achtertuin een absolute troef. De woning is gelegen op een perceel van 572 m² en geniet 2 grote terrassen, een apart tuinhuis en eigen oprit met garage voor 2 wagens.

De inkomhal met vestiaire en aparte toilet geeft toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte voorzien van grote raampartijen die uitkijkt op de magnifieke tuin waar je volledig tot rust kan komen. Verderop bevindt zich de fantastische leefkeuken met omvangrijk keukeneiland en plaats voor een grote eettafel die uitnodigt tot gezellig samenzijn en onvergetelijke momenten. In de volledig ingerichte keuken die voorzien is van alle toestellen kan je de dag starten met een ontbijt in de knusse ontbijthoek die tevens rechtstreeks toegang biedt tot de zonnige tuin. Verder is er een grote aparte bergruimte met plaats voor was-en droogmachine en een ruime inpandige garage die plaats biedt voor 2 wagens. De goed georiënteerde tuin met twee ruime terrassen en een apart tuinhuis.

Via de trap bereik je de nachthal met ruimte voor bureau die toegang geeft tot de drie ruime slaapkamers allen voorzien van airco waarvan één met een ensuite ruime dressing. De badkamer is volledig ingericht met een dubbele lavabo, groot ligbad, douche en toilet.

Belangrijk: zeer gunstig EPC, aanwezi

Neem contact op