Villa te koop

565000€

3 slaapkamers 218 vierkante meters

Immoweb code : 11320608
Immoweb code : 11320608

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
218 vierkante meters bewoonbare ruimte
1210 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmant vrijstaande villa-landhuis met heerlijke achtert...

Welkom bij dit charmant vrijstaande villa-landhuis met heerlijke achtertuin in de villawijk van Lommel; gelegen op een perceel van 1210m² en met een netto woonoppervlakte van 218m². Dit familiehuis is voorzien van een ruime leefkeuken, gezellige aanbouw/veranda, lichtrijke living, multifunctionele ruimte op de begane grond (kantoor, praktijk, slaapkamer, ..), sauna en 3 volwaardige slaapkamers op verdieping.

INDELING
Begane grond :
U betreedt de woning via de verzorgde voortuin met eigen oprit (meerdere parkeerplaatsen) of via de achterinkom.
De ontvangsthal kenmerkt zich door de authentieke vloer, klassieke trappartij, toiletruimte. In de hal bevindt zich de toegang tot de eerste verdieping, toiletruimte en de zit- en leefruimte.

De living met veel natuurlijk daglicht is in onderverdeeld in een zit- en eethoek en geeft toegang tot de volledig geïnstalleerde keuken. De zithoek bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Tevens is hier een gezellige open haard geplaatst. 

Vanuit de keuken is er toegang tot de riante uitbouw/veranda met direct toegang tot het overdekt terras en zicht op de achtertuin.

Via de keuken is er toegang tot de multifunctionele ruimte en de bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine/droogkast en inbouwkastenwerk. Van daaruit betreedt u een ruimte met inbouwsauna en douchecabine.

Eerste verdieping:
Via de overloop is er toegang tot drie slaapkamers waarvan 1 voorzien van aircotoestel, badkamer met inloopdouche, ligbad...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op