Villa te koop

599000€

3 slaapkamers 315 vierkante meters

Immoweb code : 11333366
Immoweb code : 11333366

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
315 vierkante meters bewoonbare ruimte
1577 vierkante meters grond

Omschrijving

Comfortabele woning, gelegen op een uitgestrekt perceel van

Bij het betreden van deze prachtige woning wordt u onmiddellijk ondergedompeld in een wereld van elegantie en rust. De ruime, lichte woonkamer verwelkomt u met open armen en straalt een warme, uitnodigende sfeer uit, dankzij de overvloed aan natuurlijk licht dat vanuit alle hoeken door de grote ramen binnenstroomt.

Maar dat is nog niet alles. Dit huis heeft een karakteristiek architectonisch juweeltje: het torentje. Dit unieke element voegt een onmiskenbaar cachet toe aan deze exclusieve woning. Vanuit het torentje kunt u genieten van de prachtige lichtinval en het weelderige groen om u heen, waardoor het de perfecte plek is om tot rust te komen en te reflecteren.

De naadloze overgang van de woonkamer naar de comfortabele keuken maakt dit huis niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. De keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur en fungeert als het kloppende hart van de woning.

De drie ruime slaapkamers, elk met een eigen uniek karakter en voorzien van rolluiken, bieden comfort en privacy. De master is aan de achterzijde van de woning gelegen, compleet met een eigen en-suite badkamer.

Deze exclusieve woning op een ruim perceel van 15 are biedt niet alleen een luxueuze leefomgeving, maar ook ongeëvenaarde privacy en een unieke esthetiek. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op