Villa te koop

* 893841€

5 slaapkamers

Immoweb code : 10758157
Immoweb code : 10758157
*exclusief belastingen

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
1422 vierkante meters grond

Omschrijving

Prestige nieuw te bouwen Mi Casa villa te Maasmechelen!

Uitzonderlijk gelegen perceel bouwgrond van 1422 m² met volgroeide tuin en half-privatieve dreef. Zalig wonen en genieten in het groen nabij natuurgebied Hoge Kempen en Vallei van de Kikbeekbron! Vlotte verbinding met E314.

Deze prijs is exclusief keuken, garage, registratierechten op de bouwgrond, notariskosten, BTW op de woning, ereloon architect, schilderwerken en nutsaansluitingen.

Mi Casa maakte alvast eveneens een voorontwerp van de plannen om u een idee te geven hoe de woning kan gerealiseerd worden.

De voorgestelde woning beschikt over een inkomhal met toilet en open trap. De leefruimte met gezellige zithoek en open keuken zijn imposant. De wasplaats biedt toegang via de carport en de berging.Op het gelijkvloers is een ruime slaapkamer met badkamer en dressing. Kan ook dienen als bureel of wachtplaats. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers voorzien, een apart toilet en badkamer met lavabo, bad en douche. Bovendien is de volledige afwerking volgens het kwalitatieve basislastenboek reeds inbegrepen.
Mi Casa staat voor maatwerk. Wijzigingen in ontwerp, afwerking,… zijn uiteraard mogelijk. Heeft u liever een andere stijl, andere planindeling of oppervlakte? Dan ontwerpen we de woning volledig op maat. Onderstaande foto’s tonen de uitgestrekte mogelijkheden van Mi Casa. Liever landelijk, Long Island-stijl of modern? U vraagt het, wij realiseren het.
Afbeeldingen zijn ter illustratie en niet bindend. Het voorstel is onder voorbehoud.

Neem contact op