Villa te koop

2 slaapkamers 248 vierkante meters

Immoweb code : 10970248
Immoweb code : 10970248

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
248 vierkante meters bewoonbare ruimte
628 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde woning op TOP ligging

Deze woning bevindt zich in het hartje van Maldegem in een doodlopende wijk vlakbij het centrum, scholen, en belangrijke invalswegen. En dit op een perceel van 628m², volledig omheind, oprit en carport voor 2 wagens met voorziening van laadpalen.

De woning werd volledig gerenoveerd in 2021: De keuken, de badkamers, de leefruimte en technieken werden volledig aangepakt. Zo werden er ook zonnepanelen, een thuisbatterij en airco geplaatst.

Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet, zithoek, open leefruimte met aanpalende keuken, de keuken werd hyper-geïnstalleerd met wijnfrigo, vaatwasmachine, combi-stoomoven, combi-microgolfoven, warmtelade en kookplaat met geïntegreerde dampkap. Aanpalend aan de keuken is de berging en kelderberging, waar u ook via de zijdeur naar de carport kunt.

Boven zijn er 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met aanpalende dressing, elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer, waarvan 1 met bad en 1 met douche. Verder is er op de eerste verdieping nog een hele grote bureauruimte/ hobbyruimte/slaapkamer.
Via de vaste trap kunt u naar de bovenliggende zolder waar nog een extra kamer met badkamer kan gemaakt worden. Alle nodige leidingen werden reeds voorzien op de zolderverdieping.

Aarzel niet ons te contacteren om deze TOPPER te komen ontdekken! 0496/44.40.20 of mail naar [email protected]

Neem contact op