Villa te koop

770000€

4 slaapkamers 308 vierkante meters

Immoweb code : 11209227
Immoweb code : 11209227

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
308 vierkante meters bewoonbare ruimte
1413 vierkante meters grond

Omschrijving

Grote villa met prachtige tuin (zwembad) te Maldegem

Bijzonder grote en verzorgde villa op een terrein van 1.413 m². De woning beschikt over 4 slaapkamers, een dubbele garage en een inpandige praktijkruimte/burelen ideaal voor de uitoefening van een vrij beroep. Deze ruimte is afgescheiden van de privé. Schitterende buitenruimte met de tuin en buitenzwembad vol op het zuiden.

Op het gelijkvloers geniet u vanuit de woonkamer van de zichten op de aangelegde tuin met het zwembad. Een gezellige zithoek met een echte open haard, een eetplaats en een leuke leeshoek. De keuken is ingericht en goed onderhouden. Deze ruimte loopt verder in een aangebouwde veranda (gebouwd in 2016). Verder op het gelijkvloers nog een gastentoilet, bureel, een handige wasplaats, douchekamer, kelder en een dubbel garage. De praktijkruimte ligt achter de garage en ook hier aangename zichten op de tuin. De praktijkruime omvat ongeveer 40 m².

Op de verdieping zijn er 4 slaapkamers en een ruime en ingerichte badkamer. Alle slaapkamers zijn volwaardige ruimtes. Zolder/bergruimte aanwezig.

Achteraan het huis een schitterende tuin met buitenzwembad, automatisch sproeisysteem en volgroeide beplanting. Veel privacy, heel de dag zon en mooie zonneterrassen (deels overdekt). Veel parkeerplaats voor het huis zowel voor de privé als voor de gasten/cliënten.

Bezoeken? Graag na afspraak met Willem Cauwels op GSM 0477/60.12.16.

Neem contact op