Villa te koop

1250000€

4 slaapkamers 223 vierkante meters

Immoweb code : 11410806
Immoweb code : 11410806

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
223 vierkante meters bewoonbare ruimte
1752 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 24/05/2024
Virtueel bezoek

Omschrijving

Exclusieve villa in hedendaagse stijl in Middelburg

Ontdek de schoonheid van deze prachtige woning, gelegen in het hart van Middelburg, waar hedendaagse landelijke architectuur samensmelt met rust en ruimte aan de Oostkustpolder. Met een royaal perceel van 1752 vierkante meter en een bewoonbare oppervlakte van 223 vierkante meter biedt deze woning een oase van comfort en sereniteit.
Ervaar het hoogste niveau van wonen, waar elk detail is ontworpen met het oog op luxe en functionaliteit.
Betreed de leefruimte vanuit de inkomhal, waar modern comfort perfect samenvloeit met tijdloze elegantie. De keuken, voorzien van een Lacanche kookfornuis, belooft culinaire verwennerij in een omgeving van sublieme verfijning. Verder op de benedenverdieping vind je een luxueuze slaapkamer en badkamer, ingebouwde kasten, en een gastentoilet.
Op de bovenverdieping wachten drie prachtig ingerichte slaapkamers op je, samen met een stijlvolle tweede badkamer en op maat gemaakte ingebouwde kasten.
Voor autoliefhebbers is er een dubbele garage, met daarboven een ruime en veelzijdige ruimte die naar eigen wens kan worden ingericht. Een elektrische laadpaal is voorzien voor het opladen van elektrische voertuigen.
Buiten wordt u omarmd door een prachtig aangelegde tuin, perfect voor ontspanning en gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie. Een eiken bijbouw biedt extra mogelijkheden, zoals een atelier, kantoorruimte of hobbyruimte.
Mis deze unieke kans niet en maak vandaag nog een afspraak met Sarah Bouilliart op he

Neem contact op