Villa te koop

4 slaapkamers 445 vierkante meters

Immoweb code : 8762300
Immoweb code : 8762300

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
445 vierkante meters bewoonbare ruimte
2197 vierkante meters grond

Omschrijving

Stijlvolle hedendaagse villa in bosgebied

Deze hedendaagse villa kent een uiterst rustige ligging in de landelijke gemeente Mark, een deelgemeente van Edingen en is tevens meteen grenzend aan Silly/Opzullik. De aansluiting met de A8 is slechts enkele minuten verwijderd, zodat Brussel, Halle/ Mons en Doornik vlot bereikbaar zijn.
Deze villa is gelegen net aan de rand van een reusachtig bosgebied. Het Bois de Silly vormt samen met het Bois dEnghien en het Maquis de Saint Marcoult een gigantisch bosgebied van 542ha.
Deze charmante villa, met binnenzwembad, werd centraal ingeplant op een perceel van ca 22are en wordt achteraan omgeven door dit bosgebied.
Deze imposante villa heeft een uitzonderlijke beleving door haar uitstraling en opbouw. Vanuit alle leefruimtes heeft men een intense beleving van de natuur.
Enkel de meest kwaliteitsvolle materialen en systemen werden gebruikt. Alle comfort- en veiligheidsvoorzieningen werden vakkundig geïntegreerd in de landelijke binnenhuisarchitectuur.
De totale woon- en werkoppervlakte bedraagt ca 455m², De woning omvat ruime inkomhal met apart bezoekerstoilet, riante lichtrijke living met vele ramenpartijen ( Zuidgericht), ruime eetkamer, luxueuze keuken met alle toestellen van Miele, Amerikaanse koelkast en eethoek, bergruimte met wijnkelder en bureau.
Op de verdieping hebben we de masterbedroom met aansluitend dressing + 3 aparte slaapkamers en 2 extra badkamers.
Tevens is er een extra loft op de bovenste verdieping alsook een apart bijgebouw volledig on

Neem contact op