Villa te koop

4 slaapkamers 254 vierkante meters

Immoweb code : 11170733
Immoweb code : 11170733

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
254 vierkante meters bewoonbare ruimte
1100 vierkante meters grond

Omschrijving

IN GEEN TIJD VERKOCHT Energiezuinige villa

Deze energiezuinige villa is door IMMO-TIME in GEEN TIJD verkocht. Wilt u ook in GEEN TIJD succes boeken? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende waardebepaling of spring gerust binnen op ons kantoor op de Vismarkt te Leuven voor een eerste kennismaking zodat wij met veel enthousiasme onze werkwijze en onze interessante voorwaarden aan u kunnen voorstellen. Bij IMMO-TIME staan tijd en service immers centraal. Tijd voor u en met aandacht van uw wensen.
Midden in een groene oase van rust, vlakbij alle belangrijke invalswegen, gelegen op een perfect georiënteerd perceel, met unieke gevrijwaarde vergezichten, zijn wij verheugd deze perfect onderhouden en tijdloze villa in de mooie landelijke omgeving van Meensel-Kiezegem, met als bouwjaarVerder beschikt deze trendy woning op het gelijkvloers, naast de keuken, over een praktische berging en over een ruime inpandige garage.
De eerste verdieping telt een overloop, een apart toilet, een grote badkamer met ligbad en inloopdouche, een berging en 2 volwaardige slaapkamers, waarvan één met ensuite een mooie dressing. Op de tweede verdieping zijn er eveneens 2 grote slaapkamers, een overloop en een berging aanwezig.
De grote bewoonbare oppervlakte, de energiezuinigheid, de hoge afwerkingsgraad met veel maatwerk, de uitzonderlijk mooie en gezellige tuin met zijn fenomenaal uitzicht, … zijn niet te ontkennen pluspunten!
Kortom, deze hoogwaardig afgewerkte, instapklare villa in een rustige woonomgeving is zeker een bezoek waa

Neem contact op