Villa te koop

1595000€

5 slaapkamers 726 vierkante meters

Immoweb code : 11330909
Immoweb code : 11330909

Overzicht

5 slaapkamers
5 badkamers
726 vierkante meters bewoonbare ruimte
3542 vierkante meters grond

Omschrijving

Uitzonderlijke villa met bouwgrond

Ontdek deze uitzonderlijke ruime woning te Meise op een terrein van 3.542 m², bestaande uit twee loten - 2.100 m² en een extra bouwgrond van 14,4 are. De woning, opgetrokken in 1964 beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 726 m² en een EPC-C score.
De eigendom heeft een zuidwestelijke oriëntatie, meerdere zonneterrassen en een vijver met aangelegde parktuin. Belangrijke troeven zijn; Binnenzwembad met Jacuzzi, Sauna, 60 m² aan zonnepanelen, airco-units en een dubbele inpandige garage.
De woning is als volgt ingedeeld:

0: Centrale inkomhal met wenteltrap. Vanuit de hal heeft u toegang tot een eerste bureauruimte, de ingang van het zwembad en de leefruimte. De open leefruimte sluit aan bij de eetkamer, keuken en bijgebouwde veranda. Tot slot bevindt zich in de rechtervleugel nog de dubbele garage. De linkervleugel beslaat het zwembad, doucheruimtes, sauna en sanitair alsook een aparte toegang tot de +1.

+1: De linkervleugel beslaat een masterbedroom met en suite badkamer en doorloopdressing, vervolgens vinden we nog een aparte dressing terug, een aparte badkamer met ligbad en twee slaapkamers. De rechtervleugel beschikt over een 2 ruime slaapkamer met opnieuw elk hun en suite badkamer. Tot slot bevindt zich achteraan nog een wasruimte en een polyvalente kamer.

-1: Meerdere kelderruimtes, technieken en algemene verwarming alsook een wijnkelder.

Neem contact op