Villa te koop

669000€

4 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 11354040
Immoweb code : 11354040

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
745 vierkante meters grond

Omschrijving

UITZONDERLIJK: Energiezuinige villa in het hart van Leffinge

Deze instapklare villa (bouwjaar 2011), gelegen op een perceel van 745m2, biedt een oase van rust op slechts 10 minuten van de kust.

Indeling:
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een lichte inkomhal met gastentoilet en handig dressoir. De ruime woon- en eetkamer biedt een prachtig uitzicht op de groene tuin, waardoor u kunt genieten van serene rust.
De volledig uitgeruste keuken met aansluitende terrassen maakt het ideaal voor zowel binnen- als buitenentertainment. Bovendien beschikt de benedenverdieping over automatische rolluiken en vloerverwarming voor optimaal comfort.
De woning omvat ook een garage met een ruime inloopberging en wasvoorzieningen, evenals de technische installaties met warmteboiler.

Een prachtig ontworpen trap leidt naar de bovenverdieping, waar een ruime gang met inbouwkasten toegang biedt tot 4 slaapkamers, 2 badkamers en een apart toilet. Ook hier geniet u van overvloedig daglicht. Beide badkamers zijn voorzien van dubbele wastafels en inloopdouches, terwijl de hoofdslaapkamer een eigen inloopkast en douche heeft.

De fraai afgewerkte tuin, die de woning omringt, biedt de hele dag door zonlicht. Een aparte garage met carport en toilet biedt extra functionaliteit en comfort.

Troeven:
- Altijd zon!
- kwalitatieve bouwmaterialen.
- Recentelijke schilderwerken volledige benedenverdieping.
- warmtepompsysteem (B-label 101KWH).
- Ruime oprit: plaats voor 5+ wagens…

Kijkdag zondag 12/05 enkel na telefonisch contact. 0492634150

Neem contact op