Villa te koop

565000€

3 slaapkamers 217 vierkante meters

Immoweb code : 11374516
Immoweb code : 11374516

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
217 vierkante meters bewoonbare ruimte
1000 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa (optie op aanpalend landbouwgrond)

Deze volledig gerenoveerde woning, omhuld in spuitkurk, biedt een unieke kans op comfortabel wonen. Gelegen op een steenworp afstand van de kust en gunstig nabij de E40, geniet u van de perfecte combinatie tussen landelijk wonen en bereikbaarheid.

Kenmerken:

* Duurzaamheid: Uitgerust met zonnepanelen (8,4 kWh) en een zonneboiler (300l), draagt deze woning bij aan een milieuvriendelijk en energiezuinig leefmilieu. Ondanks het EPC-label D, noteerde de woning een verbruik van slechts 2581 kWh in 2023, wat aangeeft dat het energieverbruik laag is.
* Praktisch ontwerp: Met een ruime oprit en automatische poort, biedt de woning gemakkelijke toegang. De indeling omvat een lichtrijke eet- en woonkamer, een open keuken, een aparte bureauruimte, en een slaapkamer met aangrenzende badkamer op de begane grond.
* Buitenruimte: Het terras biedt een prachtig uitzicht op de velden en is voorzien van een overkapping die het hele jaar door gebruikt kan worden. De zonnige tuin (met robotmaaier) beschikt over een ingebouwde trampoline, een jacuzzi en een lounge

Indeling:

* Gelijkvloers: Inkomhal, eet- en woonkamer met open haard cassette, open keuken, slaapkamer met badkamer, bijkeuken, terras, en tuin.
* Eerste verdieping: Hal met ingemaakte kasten, kruipzolder, douchekamer, en twee ruime slaapkamers met uitzicht.

De mogelijkheid bestaat om aangrenzend landbouwgrond aan te kopen, maar dit is geen verplichting.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op