Villa te koop

359000€

3 slaapkamers 255 vierkante meters

Immoweb code : 11152864
Immoweb code : 11152864

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
255 vierkante meters bewoonbare ruimte
1640 vierkante meters grond

Omschrijving

** IN OPTIE ** RESIDENTIEEL GELEGEN (VAKANTIE)WONING MIRWART

** IN OPTIE **. Mirwart, een deelgemeente van Saint-Hubert, maakt deel uit van ‘de Plus Beaux Villages de Wallonie’. Het is een pittoresk dorp in het hart van de Belgische Ardennen, in de provincie Luxemburg, o.a. gekend vanwege het prachtige ‘Hotel Le Château de Mirwart’.
Omgeven door de natuur, waar de boerderijen en de vakwerkhuizen er in geslaagd zijn om hun kenmerken van weleer te behouden.
Ca. 1u30 met de auto vanuit Brussel, 50 min met de auto vanuit Luxemburg (stad). Dit betreft een erg rustig gelegen (vakantie) woning met de nodige privacy, ideaal voor eigen gebruik of als investering op een perceel van 16a40ca in een residentiële buurt. De indeling is als volgt op het gelijkvloers: vestiaire met gastentoilet, garage en een technische bergruimte. Op de 1e verdieping is er een ruime leefruimte met toegang tot het terras met tuin met zicht op de natuur, eetruimte en een ingerichte keuken.
Verder zijn er 3 slaapkamers, een ingerichte badkamer en een dressing. Ten slotte is er nog een zolder (toegankelijk via uittrektrap), veranda (zijde tuin) en een carport. PEB: E – 352 kWh/m².an. Beschikbaar bij akte. CV Stookolie.
Maison d’habitation située dans un quartier résidentiel du village de Mirwart, commune de Saint-Hubert. La localité de Saint-Hubert, suitée à moins de 10 km, offre des commerces variés, des restaurants, des écoles, l’administration communale, des centres sportifs et de loisirs de renommée internationale grâce à son statut d...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op