Villa te koop

749000€

4 slaapkamers 380 vierkante meters

Immoweb code : 11181906
Immoweb code : 11181906

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
380 vierkante meters bewoonbare ruimte
1457 vierkante meters grond

Omschrijving

Centraal gelegen, prachtige villa te Moerbeke-Waas

Deze instapklare villa met 4 slaapkamers is gelegen te Moerbeke-Waas. De villa (franse manoir) heeft een totale renovatie gehad, startende van 2017 tot heden.
Recent werd een dak renovatie uitgevoerd (januari 2023).
Via een geautomatiseerde tuinpoort kunt u op het domein rijden en parkeren op een van de vele parkeerplaatsen.
Bij het binnenkomen in het huis hebben we een ruime en lichtrijke hal waar er natuursteen en moderne elementen gecombineerd worden. Via een stalen/glas dubbele deur komt u in de ruime living(55+m2). Aansluitend komen we in een hyper-uitgeruste keuken (koffiemachine, microgolfoven, oven, combi-stoomoven, vaatwasser, kookplaat met geïntegreerde afzuiging(Bora+Miele 2023)). Aan de andere kant van het huis bevinden zich nog een 2de living(praktijkruimte), badkamer, wasplaats, wc & garage met sectionaal poort. Op de bovenverdieping hebben we een ruime overloop en 4 slaapkamers in eiken parket. De masterbedroom van 32m2 heeft een ingebouwde kleerkast . De badkamer is voorzien van een inloopdouche en ligbad. Verder vinden we nog een dressing en linnenkamer op het 1ste verdiep.
Het hele domein heeft een omheining/hekwerk staan. De tuin werd heraangelegd in 2020-2021 en heeft een minimaal aan onderhoud nodig. Rond het huis werd een terras gelegd van gepolierde (witte)beton. In de tuin werden zitbanken in de muren verwerkt over de hele breedte.

Woning te bezichtigen na afspraak via mail of telefoon.

Geen Immo!

Neem contact op