Villa te koop

549000€

4 slaapkamers 224 vierkante meters

Immoweb code : 11203268
Immoweb code : 11203268

Overzicht

4 slaapkamers
224 vierkante meters bewoonbare ruimte
2298 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruim ingedeelde volledig onderkelderde woning met oa 4 slpk

Deze woning is gunstig gelegen in Mol-Gompel, op fietsafstand van het centrum van Mol en biedt een vlotte verbinding met de omliggende gehuchten en gemeenten. Lokale winkels, basisschool en bushalte zijn op wandelafstand.

Via de inkomhal, met gastentoilet en vestiaireruimte, komt u in de leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek, een eethoek en een open keuken. Dankzij de grote ramen biedt u aangenaam veel lichtinval en een mooi zicht op de diepe tuin. De haard in het strakke meubel zorgt voor extra gezelligheid. Rustig en ongestoord werken kan je in het afgescheiden bureau met inbouwkasten. De open leefkeuken is voorzien van een koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, heteluchtoven, dubbele spoeltafel, natuurstenen werkbladen, voldoende kastruimte en een ontbijthoek. Aansluitende berging/wasplaats met douche.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op de 4 slaapkamers. De masterbedroom is recentelijk voorzien van een dressing. De badkamer is volledig betegeld en omvat een hoekligbad met douchecombinatie, een wastafel in meubel en een extra toilet.

De woning is volledig onderkelderd en biedt daardoor enorm veel mogelijkheden qua opbergruimte, hobbyruimte, ... Ruime garage met automatische poort.

De ruime tuin is zuidelijk georiënteerd en volledig omheind. Achteraan het perceel is er een weiland welk perfect geschikt is voor het houden van dieren. Uiteraard kan dit stuk ook verder bij de tuin betrokken worden of dienst doen als speelruimte voor de kind

Neem contact op