Villa te koop

565000€

3 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 11366515
Immoweb code : 11366515

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
486 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne nieuwbouw woning met duurzame voorzieningen in Mol

Moderne nieuwbouw woning met duurzame voorzieningen in Mol.

Ontdek deze prachtige, vrijstaande nieuw te bouwen woning die moderne architectuur uitstraalt, gelegen op een perceel van 486 m² in het rustige Ezaart, nabij de verbindingsweg van Geel naar Lommel. Deze strategische ligging combineert de rust van een residentiële zone met uitstekende bereikbaarheid.

De begane grond van deze woning beschikt over een ruime leefruimte van 49 m² met vloerverwarming en grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht . De open keuken, grenzend aan de leefruimte, is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt veel werk- en opbergruimte. Een bureau, een apart gastentoilet, een verwelkomende inkomhal en een praktische berging vervolledigen het gelijkvloers.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, elk met vloerverwarming voor maximaal comfort. De master slaapkamer is verbonden met een goed uitgeruste dressing. Tevens is er een moderne badkamer met bad én douche. Tenslotte is er nog een bijkomende berging en een apart toilet.

Energie-efficiëntie staat centraal in het ontwerp van deze woning; die uitgerust wordt met een warmtepomp en zonnepanelen. De tuin wordt zorgvuldig aangelegd met aandacht voor privacy en gebruiksgemak, inclusief een tof terras. Een vrijstaande garage in de tuin, tenslotte, biedt extra opslagruimte of parkeergelegenheid. 

* Deze woning wordt verkocht onder registratierecht - 3% of 12%.

Wenst u ook uw eige

Neem contact op