Villa te koop

365000€

4 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 11334213
Immoweb code : 11334213

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
426 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning in Neerlanden

Betoverende woning met 4 slaapkamers in het hart van een idyllisch dorpje
Bij binnenkomst is er een ruime inkomhal met een houten trap en een gastentoilet.

De vroeger keuken is in 2020 naar taartatelier verbouwd en wordt nu gebruikt als bijkeuken . Men zou de kamer ook kunnen omvormen naar: master bedroom met badkamer of bureauruimte.

De open leefruimte met vuurhaard omvat een grote open keuken en een verandahoek. deel 1 van de leefruimte dient nog verder gerenoveerd te worden, deel 2 is in 2019 gerenoveerd (keuken en veranda)
De garage biedt handige parkeergelegenheid en extra opslagruimte. Daarnaast is er een oprit voor 2 wagens en additioneel parkeer mogelijkheid voor de woning.

Op het verdiep komt u boven in een verlichte mezzanine (momenteel gebruikt als dressing) en vindt u drie comfortabele slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en groot bad, en apart toilet en wasruimte voor droogkast en wasmachine . Allemaal doordrenkt van natuurlijk licht en een sfeer van rust. Deze is in 2012 volledig gerenoveerd geweest

Op zolder vindt u een deels afgewerkte kamer van 35m2 en een grote zolderruimte voor opslag.

Naast de charmante ligging in een van de mooiste dorpjes van Landen bent u op 15 min in Sint Truiden en Tienen en de E40. Landen bied als stad een grote verscheidenheid aan scholen en heeft ook middelbare scholen.

meer foto's en info:
https://lalunascakery.wixsite.com/huis-te-koop-in-neer

Neem contact op