Villa te koop

525000€

4 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 11356207
Immoweb code : 11356207

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
740 vierkante meters grond

Omschrijving

IDEALIS VASTGOED - Prachtige, stijlvolle en volledig vern...

IDEALIS VASTGOED – Prachtige, stijlvolle en volledig vernieuwde woning met een ruime 185m² als bewoonbare oppervlakte. De woning omvat een lichtrijke ruime woonkamer met open keuken, 2 ruime slaapkamers met badkamer op de gelijkvloerse verdieping én 2 extra ruime slaapkamers met badkamer op de eerste verdieping! Het betreft hier dus een levensbestendige woning met onderhoudsvriendelijke tuin (perceel van 7a 40ca), een royaal natuurstenen zonneterras en losstaande garagebox. Dit alles gelegen in een heerlijk rustige straat, op enkele minuten zowel van de centra van Pelt als Achel, doch ook op een steenworp van de Nederlandse grens, dichtbij Valkenswaard en Eindhoven.

LIGGING:
Deze woning bevindt zich in een rustige woonstraat met vrij zicht zowel voor- als achteraan. Een heerlijke plek voor wie opteert voor landelijk wonen, doch op enkele fietsminuten verwijderd wilt zijn van de dorpskernen van Neerpelt en Achel. Tevens zijn Valkenswaard alsook Eindhoven vlot bereikbaar voor woon/werk verkeer.

INDELING:
Gelijkvloers:
- Ruime inkomhal, centraal doorheen de woning, toegang gevend aan woonkamer, keuken, slaapkamers, badkamer en trap naar verdieping – een heerlijk ruime woonkamer perfect georiënteerd op de zon en overlopend naar de schitterend nieuwe open keuken voorzien van alle comfort – 2 ruime slaapkamers – ruime badkamer (voorzien van wastafel en luxe inloopdouche) – apart wc – achter inkom – vide naar verdieping -

1e verdieping:
- Ce...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op