Villa te koop

2500000€

9 slaapkamers

Immoweb code : 11227311
Immoweb code : 11227311

Overzicht

9 slaapkamers
9 badkamers
40000 vierkante meters grond

Omschrijving

Idyllische eigendom met bloeiende B&B en paardenaccommodatie

De ligging van deze eigendom is werkelijk uniek. Enerzijds bevindt deze zich te midden van de prachtige natuur in een polderlandschap en anderzijds geniet het van de nabijheid van de Antwerpse haven en profiteer je van de centrale ligging tussen Antwerpen en Gent. Deze locatie is als B&B perfect uitgerust voor zowel toeristen, die de uitgestrekte polders met in het voorjaar de tulpenvelden en in de zomer de schaduwrijke dijken, meanderend tussen de velden, willen verkennen als zakenmensen, die na een drukke werkdag een ontspannen verblijf zoeken in een rustig groene omgeving.

Als je de eigendom binnenrijdt langs één van de opritten, komt u terecht in een wereld van groen en natuur, de vogeltjes die fluiten en de absolute rust op hetperceel van maar liefst 4,2ha zal u verbazen. Rechts van de hoofdingang bevindt zich de luxueus afgewerkte landelijke villa met daarachter de verschillende bijgebouwen. In de bijgebouwen is een B&B ondergebracht. De grootste troef van de eigendom is de rust en volledige privacy. Aan de B&B een parking voor ca. 8 voertuigen.

Deze prachtige landelijke villa (1.000M³) is voorzien van een zeer ruime leefruimte met open keuken in landelijke stijl met gebruik van blauwe steen, eik, ingemaakte kasten, … waardoor het geheel zeer warm en gezellig is. De volledige eerste verdieping is ingericht als mastersuite met aparte badkamer voorzien van dubbele lavabo, inloopdouche, ligbad en toilet. Er werden ook voldoende ingemaakte kasten voorzien. Aa

Neem contact op