Villa te koop

825000€

4 slaapkamers 352 vierkante meters

Immoweb code : 11185248
Immoweb code : 11185248

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
352 vierkante meters bewoonbare ruimte
810 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve villa in residentiële woonomgeving

---ONDER COMPROMIS---
Deze exclusieve villa is gelegen in een residentiële woonwijk van Ninove, op het einde van een doodlopende straat. De ligging is dan ook rustig en tegelijkertijd kindvriendelijk. Scholen, winkelcentra alsook het station van Ninove zijn evenwel in de onmiddellijke nabijheid.
Deze woning, met bouwjaar 2007, werd centraal ingeplant op een volledig omheind perceel van 8 are met een straatbreedte van 20m. Met 380m² bewoonbare oppervlakte biedt deze imposante woning een groot woonoppervlakte. Deze villa in manoirstijl wordt gekenmerkt door de grote open ruimtes alsook de luxueuze afwerkingsgraad, waarbij zowel binnen als buiten enkel de betere materialen en technieken werden gebruikt. Het mooie tijdloze interieur accentueert de charme en gezelligheid van het wonen.
De woning omvat op het gelijkvloers een imposante inkomhal met vestiaire, een grote open leefruimte met vide, leefkeuken, berging en wasplaats Tevens is er op het gelijkvloers de hoofdslaapkamer met ensuite badkamer. De verdieping omvat 2 ruime slaapkamers, open bureauruimte, 2de badkamer alsook een grote hobbykamer. Indien gewenst kan deze polyvalente ruimte(43m²) verder ingericht en mogelijk zelfs opgesplitst worden tot 2 extra slaapkamers. Ook de zolderverdieping biedt mogelijkheden tot afwerking en verder gebruik.
Tevens is er een losstaand gebouw met garage voor twee wagens alsook een ondergrondse werkplaats. Dit achtergelegen gebouw is bereikbaar via een oprijlaan uitgelegd

Neem contact op