Villa te koop

590000€

3 slaapkamers 270 vierkante meters

Immoweb code : 11357940
Immoweb code : 11357940

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
2167 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante villa op 21 are

Deze charmante villa is gelegen in een rustige straat tussen Appelterre en Eichem. De ligging is residentieel en tegelijkertijd kindvriendelijk. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn in de directe nabijheid.
De woning werd ingeplant op een rechthoekig perceel van bijna 22 are met een straatbreedte van 44m. Deze woning wordt gekenmerkt door de gezelligheid van het wonen. Het klassieke binneninterieur in landelijke stijl accentueert het charmante karakter van dit vastgoed. Enkel betere materialen werden gebruikt.
De woning omvat op het gelijkvloers een ruime inkomhal met vestiaire en bezoekerstoilet, gezellige living met open haard en bar, tijdloze leefkeuken met alle comfort en eethoek met directe toegang tot het terras, bureauruimte en een berging eveneens met directe toegang tot de achtergelegen tuin met overdekt terras.
Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, nieuwe badkamer met inloopdouche, een berging, nachttoilet. Er is ook mogelijkheid tot het plaatsen van een 2de badkamer, alle leidingen zijn reeds voorzien.
De bewoonbare oppervlakte is ca 270m² en de EPC-waarde bedraagt 185kWh/m². De verwarming gebeurt door middel van een hoogrenderende mazoutbrander. Een zonnepaneleninstallatie zorgt voor eigen elektriciteitsopwekking.
Tevens is de woning volledig onderkelderd met een ondergrondse garage voor 2 wagens en een ingerichte hobbykamer. De oprit, uitgelegd in mini kasseien in waaiervorm, biedt plaats aan 4 wagens.
De mooie tuin s

Neem contact op