Villa te koop

* 495000€

4 slaapkamers 292 vierkante meters

Immoweb code : 11365674
Immoweb code : 11365674
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
292 vierkante meters bewoonbare ruimte
2751 vierkante meters grond

Omschrijving

Tijdloze Villa in het rustige Maarkedal

Deze villa op 27are51ca, met tijdloze architectuur, bevindt zich in het charmante Maarkedal.
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal, gevolgd door een handige vestiairekast. Een knusse zithoek met een open haard biedt een gezellige plek om te ontspannen, terwijl de ruime woonkamer uitnodigt tot sociale bijeenkomsten. De volledig uitgeruste keuken vormt het hart van het huis, waar heerlijke maaltijden worden bereid.
Op de halve verdieping bevinden zich een toilet en een badkamer met een bad, samen met vier comfortabele slaapkamers, elk ontworpen voor rust en privacy.
De kelder van de woning herbergt praktische ruimtes, waaronder een wasruimte, een stookplaats en een voorraadkelder die ook dienst doet als wijnkelder. Een atelier of polyvalente ruimte biedt mogelijkheden voor hobby's of werk, terwijl een garage voor twee wagens en een kruipkelder onder de rest van de woning zorgen voor voldoende opslagruimte en functionaliteit.
Buiten nodigt een oprit met automatische poort u uit om binnen te rijden, terwijl een zuidwestelijk gericht terras perfect is om te genieten van de zonsondergang. De prachtig aangelegde tuin, inclusief een kleine weide, biedt een oase van rust, terwijl een ruim tuinhuis extra opslagruimte biedt voor tuingereedschap en -apparatuur.

Neem contact op